Пріянка Чопра та її чоловік стали батьками: дитину народила сурогатна мати

27.01.2022
Пріянка Чопра та її чоловік стали батьками: дитину народила сурогатна мати

Пріянка Чопра.

Останнім часом серед зірок шоубізнесу стало модно звертатися до послуг сурогатних матерів.

 

І в цьому нічого дивного, коли завести дитину мріють гомосексуальні пари — природним шляхом цього не зробиш, а поклик батьківства занадто сильний.

 

Чи, скажімо, гетеросексуальні пари, в яких виникли проблеми зі здоров’ям і вони не можуть народити дитину. Коли ж до цього методу звертаються пари, яким просто не хочеться переривати успішну кар’єру, чи жінці не хочеться псувати свою фігуру вагітністю й пологами, то це викликає осуд не тільки серед представників релігійних громад.


Проте це зовсім не турбує зірок, які все частіше звертаються до подібних послуг. Так, днями стало відомо, що американська актриса індійського походження 39-річна Пріянка Чопра та її чоловік, 29-річний співак та актор Нік Джонас стали батьками завдяки сурогатному материнству.

 

Як стверджують Нік та Пріянка, вони цілком здорові і давно мріяли стати батьками, проте напружений графік не дозволяв їм це зробити, так би мовити, самостійно, тож пара звернулася по допомогу до жінки, яка вже п’ять разів була сурогатною матір’ю.

 

Та щось цього разу пішло не так, і хоча подружжя всіляко намагається приховати подробиці, стало відомо, що дівчинка народилася сильно недоношеною — на 12 тижнів раніше строку.

 

Тож Пріянці доведеться покинути чи перенести всі справи і зосередитися на здоров’ї дитини, адже маленьку триматимуть у медичному закладі до того часу, поки вона не набере потрібної ваги і її здоров’ю нічого не загрожуватиме.