Зірка «Трансформерів» Меган Фокс заручилася зі співаком Колсоном Бейкером

20.01.2022
Зірка «Трансформерів» Меган Фокс заручилася зі співаком Колсоном Бейкером

Меган Фокс та Колсон Бейкер.

Здавалося б, після десяти років шлюбу та народження трьох дітей романтичні поривання мали б вивітритися з голови 35-річної жінки, проте Меган Фокс — не з таких.

 

Покинувши трьох синів на руки колишнього чоловіка — Браяна Остіна, зірка «Трансформерів», як у вир, кинулася в нові стосунки з дивакуватим, як на погляд пересічного обивателя, співаком Колсоном Бейкером.

 

Півтора року раю і пекла, за словами зірки, завершилися, як і годиться, заручинами. Про це актриса тут-таки розповіла на своїй сторінці в соцмережі, між рядками зазначивши, що своє «Так!» вони з нареченим підтвердили ковтком крові одне одного (як це відбувалося, зірка не описала).

 

І, звісно ж, похвалилася незвичною обручкою, яку подарував їй коханий.


Річ у тім, що зазвичай з такого приводу дарують перстень з діамантом (якщо ви зірка чи просто заможна людина). Проте Колсон не був би Бейкером, якби не встругнув чергову витівку.

 

Разом із британським ювеліром Стівеном Вебстером вони розробили дизайн ювелірних виробів (а це, порушуючи будь-які канони жанру, — два персні).

 

Зважаючи на те, що Меган вірить усіляким зорям і зодіакам, було обрано смарагд — її камінь, та діамант — камінь Колсона, що має символізувати єдність двох сердець. Дорогоцінні камені рівновеликі, і, що цікаво, персні «кріпляться» за допомогою... магніту.


Нагадаємо, молоді люди по­знайомилися на зйомках стрічки «Північ у високій траві». Наразі хочеться побажати молодятам, щоб зірки й астрологи скріпили їхній союз не лише камінцями, а й міцними шлюбними путами.