Син легендарної співачки Шинейд О’Коннор наклав на себе руки

13.01.2022
Син легендарної співачки Шинейд О’Коннор наклав на себе руки

Шинейд О’Коннор. (Фото з відкритих джерел)

55-річну ірландську співачку Шинейд О’Коннор сміливо можна назвати найбільшим бунтарем на музичному олімпі.

 

Жінка з неземною красою в молоді роки, розкішними величезними очима та чудовими вокальними даними з роками перетворила ці дари природи на своє прокляття, адже власноруч провокувала несприйняття публікою своєї поведінки.

 

Почалося з того, що після реактивного злету на вершини таблоїдів із кавер-версією трека Прінса Nothing Compares у 1990-му Шинейд стала мегапопулярною, від чого дівчині просто-таки знесло дах.

 

Вона могла вимагати не виконувати гімн США перед концертом, що обурювало американців, чи порвати портрет Папи Римського Іоанна Павла ІІ в прямому ефірі телебачення, закликавши «боротися зі справжнім ворогом».

 

Це, звісно ж, призвело до падіння її популярності, зриву виходу її нових альбомів і, відповідно, забуття. У свою чергу, це стало причиною затяжної депресії, а далі дівчина «вдарилася» в релігію і навіть стала, будучи, як і всі ірландці, католичкою, священнослужителем однієї з розкольницьких реформаторських церков — Тридентинської.


Та навіть на цьому пошуки істини пані О’Коннор не завершилися (недарма ж вона з юності була прихильницею однієї з найрадикальніших ірландських партій — ІРА).

 

З 2018 року Шинейд прийняла іслам і змінила ім’я на Магду Давітт, а через рік — на Шухада Давітт.


Попри це жінка чотири рази виходила заміж (не рахуючи побіжних романів), народила четверо дітей. Та, мабуть, емоційна неврівноваженість матері, її депресії передалися і її сину Шейну.

 

Нещодавно співачка записала публічне звернення в соцмережах із закликом до 17-річного сина, який утік з лікарні (юнак уже двічі пробував накласти на себе руки), що любить його і просить повернутися додому.

 

На жаль, через кілька днів після цього співачка записала на своїй сторінці: «Мій прекрасний син, Невіїм Неста Алі Шейн О’Коннор, вирішив покінчити зі своєю земною боротьбою, і тепер він з Богом. Нехай покоїться з миром і нехай ніхто не наслідує його приклад».