Холлі Беррі вчетверте вийшла заміж

06.01.2022
Холлі Беррі вчетверте вийшла заміж

Холлі Беррі.

Здається, нарешті лауреатка «Оскара», «Золотого глобуса», «Еммі», титулована красуня й актриса 55-річна Холлі Беррі знайшла своє щастя і днями стала на рушничок із 51-річним музикантом і співаком Ван Хантом.

 

Закохані майже рік зустрічалися, перш ніж Холлі сказала судженому заповітне «Так».

 

Про цю знаменну подію «подружка» Джеймса Бонда повідомила у своєму інстаграмі, виклавши фото скромної шлюбної церемонії, на якій нове подружжя стоїть на тлі величезного вікна культової споруди, через яке видно океан і пальми.

 

Та й вбране подружжя було досить скромно: на босоногій нареченій — вінок з екзотичних квітів, вільна довга спідниця і топ, а такий же босоногий наречений був вбраний у легку джинсову сорочку і такі ж шорти.

 

В принципі, для подальшого щасливого життя й не потрібні галас довкола шлюбної процедури, увага папараці, розкішне весілля з сотнями гостей. Про це добре відомо пані Беррі, яка була тричі офіційно заміжньою, не кажучи вже про звичайні романи.


Мабуть, нещасливі стосунки переслідували Холлі від самого дитинства, адже батьки розлучилися, коли дівчинці було лишень чотири роки, а всі попередні роки вона була свідком щоденних знущань і фізичного насильства з боку батька над її матір’ю.

 

Та й у подальшому особистому житті актрису переслідували невдачі: перший цивільний чоловік після їхнього розставання вимагав від неї гроші, які він нібито брав у кредит для її «розкрутки».

 

Наступні стосунки також не додавали щастя й упевненості. Коли ж нарешті жінка стала матір’ю (через цукровий діабет актриса довго не могла народити дитину), то змушена була розлучитися з батьком своєї донечки — моделлю Габріелем Обрі, який зажадав повної опіки над дитиною і, відповідно, грошей на її утримання. Довелося відкупитися.

 

Проте й шлюб з черговим бойфрендом — Олів’є Мартінесом, від якого Холлі народила сина, не приніс довгожданого сімейного затишку. Залишається сподіватися, що останній шлюб таки буде вдалим і красуня Беррі нарешті стане щасливою дружиною.