Джерард Батлер зіграє супергероя у фільмі «P. S. Я кохаю тебе»

14.12.2021
Джерард Батлер зіграє супергероя у фільмі «P. S. Я кохаю тебе»

Джерард Батлер

Цей актор не раз потрапляв у різноманітні топи найкрасивіших, найбажаніших, найуспішніших чоловіків, зокрема й акторів, світу.

 

Ще б пак, доля дала йому, окрім красивої зовнішності, ще й талант, харизму та й, що там казати, успішність.

 

Джерард Батлер — мрія не лише дівчат і жінок, а й продюсерів, адже з’ява його на екрані — це вже запорука успіху.

 

Слабка половина людства умлівала від його героя у фільмі «P. S. Я кохаю тебе» — молодого чоловіка, який помер, але перед цим залишив своїй коханій записку, в якій розповів секрети зваблення чоловіків. Ось такий він герой-коханець — турботливий і відданий.

 

Проте в житті Джерард далеко не така душка, як його уявляють глядачки: 52-річний харизматичний шотландець досі парубкує, а кількість його пасій просто не піддається рахунку. До того ж цей привабливий чоловік може паралельно крутити романи з кількома жінками.


Мабуть, саме харизматичність, загадковість, упевненість у собі так приваблює режисерів і саме ці риси дали актору можливість зіграти і «Привида опери», і спартанського царя Леоніда, і ще купу різнопланових ролей.

 

Ось і нещодавно режисер стрічки «Падіння Ангела», в якій також брав участь Батлер, запропонував йому зіграти в новій стрічці «Кандагар», з назви якої стає зрозуміло, що йтиметься про Афганістан.

 

Наразі відомо, що головного героя гратиме брутальний Джерард — це агент ЦРУ, якого викриють через витік інформації.

 

Разом із перекладачем він намагатиметься вирватися від спецназівців і добратися в Кандагар. Зйомки вже почалися на Близькому Сході, а консультантом і співавтором сценарію виступає ексофіцер розвідки США Мітчелл ЛаФортуна.