Актриса Роуз Макгоуен програла суд Харві Вайнштейну: про що була справа

10.12.2021
Актриса Роуз Макгоуен програла суд Харві Вайнштейну: про що була справа

Роуз Макгоуен.

Американська актриса Роуз Макгоуен, зірка «Зачарованих», програла суд засудженому на 23 роки за харасмент, зґвалтування та сексуальне домагання кінопродюсеру Харві Вайнштейну.

 

Нагадаємо, Роуз звинувачувала Харві в тому, що він через своїх адвокатів найняв приватну детективну фірму, яка займалася прослуховуванням телефонів, стеженням, залякуванням та втручанням в особисте життя.

 

І все це заради того, щоб завадити пані Макгоуен випустити в світ книжку спогадів, у якій вона мала намір розповісти про зґвалтування її Вайнштейном у 1997 році.

 

Актриса подала з цього приводу позов на продюсера до суду ще в 2018 році. Роуз потрібно було внести деякі правки у свій позов, щоб уточнити на прикладах сам факт рекету, проте вона цього не зробила, через що суддя постановив повністю закрити справу «Макгоуен проти Вайнштейна».

 

Проте останньому це навряд чи допоможе, адже його чекають нові звинувачення у сексуальних домаганнях.


Народжена в інтелігентній сім’ї (мама — письменниця, мала французьке коріння, батько — вільний художник, походив з Ірландії) у сонячній Флоренції, майбутня актриса мала всі підстави бути успішною та щасливою.

 

Проте корені всіх проблем дорослого життя треба шукати в дитинстві. Ось і в Роуз свої «скелети в шафі»: батьки ще в Італії долучилися до секти «Діти Бога», в якій вірили в Апокаліпсис та духовну революцію, забороняли дивитися телевізор та читати газети, а жінок сприймали лише як об’єкт для сексуального вдоволення.

 

І хоча дівчинка вірила в Бога, проте мріяла, що в дорослому житті не буде підвладна цьому деструктивному культу. Світ дорослих виявився жорстокiшим...