«Три ночі в чудовому місті»: Ед Ширан таємно відвідав Київ

30.11.2021
«Три ночі в чудовому місті»: Ед Ширан таємно відвідав Київ

Ед Ширан.

А ви знали, що західні зірки люблять знімати київські краєвиди у своїх кліпах?

 

Так, Майлі Сайрус в одному зі своїх кліпів утечу від поліції зняла... на Дарницькому мосту!

 

Данська співачка Марі Ерстед у столиці України записала зухвалий і стильний кліп на свій хіт Kamikaze в «нетрях» Троєщини.

 

А британський дует Hurts уже друге відео на свої пісні зняв на цьому ж житловому масиві столиці України. Та особливо подобаються іноземним виконавцям наші наукові заклади, де вони обирають локації для зйомок.

 

Так, американська група Twenty One Pilots альтернативне місто зняла на території і в приміщеннях факультету кібернетики Київського національного університету, а ізраїльська виконавиця Нетта Барзілай обрала для зйомок Національну бібліотеку імені Вернадського. Там же відбувалася й дія в кліпі суперпопулярного південнокорейського гурту BTS.


Ось і британський суперпопулярний виконавець Ед Ширан (який є одним із найбільш продаваних співаків, володарем 4 премій та 14 номінацій на премію «Греммі») вирішив відзняти своє відео в Україні, проте інкогніто, адже можна лише уявити той ажіотаж, який би здійнявся навколо його приїзду.

 

Для зйомок було обрано територію знову ж таки Київського національного університету, але на цей раз механіко-математичного факультету.

 

Про це стало відомо з фото, яке він виклав у своєму інстаграмі з чудовим краєвидом і підписом під ним: «Дякую, Києве, що зустрів нас. Три ночі зйомок у твоєму чудовому місті. Україна прекрасна».