Акторський тріумф Леді Гаги та Аль Пачіно: в Україні вийшов у прокат «Дім Ґуччі»

30.11.2021
Акторський тріумф Леді Гаги та Аль Пачіно: в Україні вийшов у прокат «Дім Ґуччі»

Книжку, за якою відзняли це кіно, Сара Гей Форден назвала «Дім Ґуччі: Сенсаційна історія вбивства, безумства, гламуру та жадоби».

Про моду, звабу, зраду, жадібність, сімейні цінності й розправу — так можна описати один із найочікуваніших цьогоріч фільмів режисера-метра Рідлі Скотта «Дім Ґуччі», який вийшов на широкі екрани вітчизняних кінотеатрів.

 

Книжку, за якою відзняли це кіно, Сара Гей Форден назвала «Дім Ґуччі: Сенсаційна історія вбивства, безумства, гламуру та жадоби».

 

Екранізація розворушила сімейну сагу відомої італійської родини, про яку не всі воліють згадувати.


А починається все у кіно трохи не з такого собі іронічного посібника зваблення молодого і багатого жениха — сповненого ідеалістичних намірів студента Мауріціо Ґуччі (Адам Драйвер).

 

Патрицію Реджані майстерно зіграла навіть зовнішньо схожа на прообраз співачка Леді Гага. Юнка підстерігала перспективну «здобич» у бібліотеці й біля навчального закладу, щоби врешті-решт написати помадою на лобовому склі ровера майбутнього юриста свій номер телефону.


Мауріціо досить швидко по­трапив на гачок, навіть якщо від офіційного одруження відмовляв батько. А далі був період відносного щастя.

 

В якийсь момент — погодиться плямувати себе заради частки у модній індустрії.

 

А потім досить несподівано пролунали постріли — і Мауріціо не здогадуватиметься, що замовила його Патриція, з якою вирішив розійтися.

 

Так, це дружина підштовхнула чоловіка плести інтриги, утім Мауріціо не захотів навіть спробувати зупинити маховик жаги до влади — і в результаті зруйнувалися родина і бізнес iзсередини.


Блискуче у фільмі «Дім Ґуччі» з роллю дядька Альдо впорався 81-річний Аль Пачіно, до речі, народжений у Нью-Йорку в сім’ї сицилійських емігрантів. Образ трохи недолугого і недолюбленого його сина Паоло утілив Джаред Лето.


Словом, багаті теж плачуть. І в цивілізованих країнах існує відповідальність за несплачені податки та замовні вбивства — які би статки хто не мав.

 

Валентина ГРИГОРЕНКО