Шварценеггер виставив на продаж своє сімейне гніздо у найпрестижнішому районі Лос-Анджелеса

26.11.2021
Шварценеггер виставив на продаж своє сімейне гніздо у найпрестижнішому районі Лос-Анджелеса

Арнольд Шварценеггер.

Залізний Арні вирішив продати своє сімейне гніздо — будинок у найпрестижнішому районі Лос-Анджелеса — Пасифік Палісейдс, що поряд із бульваром Сан-Сет, де свого часу сусідами з ним були такі знаменитості, як Стівен Спілберг, Том Хенкс, Ріта Уїлсон, Мішель Пфайффер, Денніс Куейд та Метт Деймон.

 

Звісно, більшість із них уже давно переїхали в інші міста чи райони, проте Арнольд Шварценеггер до останку тримався за цю місцину, адже був двічі губернатором штату Каліфорнія.

 

Та й будинок, у якому він проживав з 1986 року, де народилися четверо його дітей (та ще й позашлюбний син), навіював спомини про кращі періоди його життя.


Після розлучення Арні з дружиною Марією Шрайвер (до слова, племінницею знаменитого президента США Джона Кеннеді) їхній будинок спорожнів.

 

Та й діти Шварценеггера вже дорослі і давно живуть своїм життям, тому настав час прощатися з гніздом, з якого давно вже випурхнули пташенята.

 

Варто зауважити, що «гніздо», за мірками українських скоробагатьків, досить-таки скромне — якихось 390 «квадратів», п’ять спалень, три каміни, простора кухня з їдальнею, проте є свій тенісний корт, басейн-грот в обрамленні натурального каміння, спа, сауна.

 

Довкола будинку ростуть старі великі дуби, платани, а в районі, де розташована садиба, можна займатися кінним спортом, а також прогулюватися мальовничими околицями.


Будинок зірки доволі старомодний, за сучасними мірками, без різних там новомодних пристосувань, проте ціну за нього виставили досить вагому — 15 млн доларів, адже в США цінують престижність району, та й «генеалогія» самого житла немало важить.