Діти хочуть, щоб батьки були разом: Каньє Уест намагається зберегти сім’ю з Кім Кардаш’ян

09.11.2021
Діти хочуть, щоб батьки були разом: Каньє Уест намагається зберегти сім’ю з Кім Кардаш’ян

Каньє Уест.

Що б там говорили, лиш би говорили — за таким принципом живе чимало зірок маскульту.

 

Так, іще в січні цього року шоудіва Кім Кардаш’ян заговорила про розлучення з чоловіком — репером Каньє Уестом, згодом з’явилася інформація, що пара вже й документи подала до суду, аж ось співак і екскандидат на посаду президента США вже говорить, що ні про яке розлучення не йдеться.

 

Мало того, він звинувачує ЗМІ, зокрема шоу Saturday Night Live, які підливають оливи у вогонь і змушують його дружину говорити по телебаченню, що вона вже розлучилася з ним.

 

«Я не бачив жодних документів. Для мене це не жарти, — заявляє співак. — Наші діти хочуть, щоб їхні батьки були разом».

 

Нагадаємо, пара виховує чотирьох дітей: влітку 2013-го народилася донька Норт, наприкінці 2015-го — син Сейнт (у перекладі — святий), у січні 2018-го — донька Чикаго, а наступного року — син Псалом.


Незважаючи на голосні заяви про те, що він хоче зберегти сім’ю, Каньє все ж устиг нібито закрутити роман з моделлю Іриною Шейк.

 

У свою чергу 41-річна Кім зустрічається з 27-річним стендап-коміком Пітом Девідсоном, і хоча їх не раз бачили на побаченнях, проте папараці жодного разу так і не вдалося зазнімкувати парочку за поцілунками чи палкими обіймами.

 

Незважаючи на всі ці обставини, колишні (хоч іще й не розлучені) чоловік і дружина продовжують підтримувати дружні стосунки.

 

Так, Каньє брав участь у ребрендингу марки KKW Beauty Кім Кардаш’ян, вона ж, у свою чергу, активно промотувала його альбом Donda, присвячений покійній матері репера.

 

Це гідні прикладу стосунки двох дорослих людей, які вирішили йти по життю різними шляхами, проте заради дітей зберегти нормальні стосунки.