Зірка «Армагеддону» вільна: Лів Тайлер розійшлася з батьком своїх молодших дітей

05.11.2021
Зірка «Армагеддону» вільна: Лів Тайлер розійшлася з батьком своїх молодших дітей

Лів Тайлер. (Фото з відкритих джерел)

Після 7-річних стосунків 44-річна актриса Лів Тайлер та 45-річний спортивний агент Дейв Гарднер розійшлися.

 

Це трапилося ще в березні, проте колишня тепер уже пара не хотіла оприлюднювати цю новину, щоб не викликати зайвого ажіотажу та не травмувати цим дітей.

 

Нагадаємо, Лів та Дейв виховують 6-річного Сейлора та 5-річну Лулу-Роуз, а також у кожного є по сину від попередніх стосунків. Уже далеко не свіжа новина про розставання пари просочилася у пресу від близьких колишніх закоханих.

 

Як це зазвичай прийнято у вихованих людей, Лів та Дейв не виносять сміття з власної домівки, а тому називають причинами розриву те, що давно віддалилися одне від одного і переглянули свої погляди на подальше життя.

 

Віднині Лів займатиметься кар’єрою акторки та продюсуванням, а Дейв працюватиме над футбольним проєктом Девіда Бекхема (близьким другом якого він є) в Маямі. Проте розрив не завадив їм провести літні канікули з дітьми разом.


Пара познайомилася в 2014 році, а вже через рік заручилася, проте до шлюбу справа так і не дійшла. Зірку «Армагеддону» ніколи не турбував статус просто нареченої, їй подобалося бути зарученою, адже, за словами Лів, шлюб — це нагорода за те, що ви вижили у ваших стосунках.

 

Виходить, що 7 років співжиття так і не завершився суперпризом — весіллям.