Крістен Стюарт вважає лише п'ять фільмів з нею у головній ролі дійсно хорошими

29.10.2021
Крістен Стюарт вважає лише п'ять фільмів з нею у головній ролі дійсно хорошими

Крістен Стюарт.

У нещодавньому інтерв’ю зірка легендарної саги «Сутінки» Крістен Стюарт зізналася, що, на її думку, з 45-50 фільмів, у яких знялася 31-річна актриса, справді хороших лише п’ять.

 

Серед них «свіженькі» «Зільс-Марія» (2014) та «Персональний покупець» (2016). Варто зауважити, що рейтинг цих стрічок серед глядачів не дуже високий — десь 5,9-6 балів (хоча вся класика кінематографа навряд чи дотягнула б у пересічного глядача й до 5 балів).

 

Решту стрічок актриса не назвала, проте до них явно можна віднести трилер «Тривожна кімната» (2002), драму «Тепер я йду у дику далечінь» (2007), а також байопік, що тільки готують до виходу, — «Спенсер», у якому Крістен зіграла «королеву сердець» принцесу Діану, в дівоцтві Спенсер.

 

Звісно, тема принцеси Діани — завжди виграшний варіант, проте й ризиків тут чимало, адже кожен глядач у своїй уяві змалював власний образ улюблениці публіки Діани. До того ж після виходу серіалу «Корона» світлий образ сердешної «королеви» явно потьмянів.


Мабуть, пані Стюарт трохи лукавить, не назвавши серед головних стрічок своєї фільмографії сагу «Сутінки», яка принесла актрисі всесвітню славу, чималі статки, кохання не лише головного екранного героя, а й виконавця його ролі — Роберта Паттінсона.

 

Все розвивалося так романтично, майже казково, та раптом Крістен зійшла на слизьке — закрутила роман із режисером фільму «Білосніжка і мисливець», у якому тоді знімалася, до того ж він був ще й одруженим.

 

Згодом акторка висловила неймовірний жаль, що розбила серце Робу (так ніжно вона кликала Паттінсона).


Відтоді чимало часу пройшло, панна Стюарт змінила свою сексуальну орієнтацію, почала зустрічатися з дівчатами, проте тривалих стосунків так і не зав’язала. «Сутінкова» смуга затягнулася?