Мільйон червоних руж: Кортні Кардаш’ян заручилася на пляжі

26.10.2021
Мільйон червоних руж: Кортні Кардаш’ян заручилася на пляжі

Кортні Кардаш’ян.

Сімейка Кардаш’ян продовжує дивувати й створювати хайп довкола своїх персон.

 

Так, нещодавно старша із сестер — 42-річна Кортні — виклала в інстаграмі професійні фото, на яких зображені її романтичні заручини з рокмузикантом із групи Blink-182 45-річним Тревісом Баркером.

 

Пляж біля готелю Rosewood Miramar Beach у Монтесіто, що в Каліфорнії, був буквально встелений червоними трояндами (власне, квіти кохання були викладені у формі серця, а в центрі з них було утворено композицію з ініціалів Кортні та Тревіса — КТ), поміж яких горіли високі білі свічки.

 

Наречений подарував своїй обраниці перстень з величезним до непристойності (як сказав би Рет Батлер із «Віднесених вітром») діамантом у 6 каратів.


Сумнівно, щоб Тревіс коли-небудь чув пісню Раймонда Паулса «Миллион алых роз» чи чув зворушливу історію про бідного грузинського художника Ніко Піросмані, який подарував таку неймовірну кількість квітів своїй коханій — французькій актрисі Маргариті де Севр, чому й присвячена згадана пісня. Проте вчинок музиканта не менш романтичний, хоча й не такий затратний для нього в порівнянні з грузинським митцем.


Тревіс був уже двічі одруженим, у нього є двоє дітей від другого шлюбу. А от Кортні хоча й була у стосунках, у яких народила трьох дітей, проте офіційно дружиною так і не стала.

 

З Баркером вона зустрічається менше року, проте всі знайомі та друзі в один голос запевняють, що вони дуже пасують одне одному. Кортні навіть як справжня дівчина рокера почала носити шкіряну косуху, тож модельєри тепер сперечаються, у якому ж стилі буде її весільне плаття.