Білл Гейтс видав заміж доньку: на весілля витратили два мільйони, гостей пускали лише COVID-безпечних

22.10.2021
Білл Гейтс видав заміж доньку: на весілля витратили два мільйони, гостей пускали лише COVID-безпечних

Дженніфер з Наель Нассара.

Мільярдер і філантроп Білл Гейтс минулими вихідними видав заміж свою старшу доньку Дженніфер.

 

Урочистість пройшла у заміському маєтку Гейтсів в Уестчестері, штат Нью-Йорк, причому гості могли бути присутні на весіллі лише повністю вакциновані і з негативними тестами на ковід.


Обранцем 25-річної міс Гейтс став 30-річний Наель Нассара, з яким дівчина познайомилася завдяки спільному захопленню — кінному спорту, причому обоє молодят виступали в цьому виді на міжнародних змаганнях.

 

Спочатку пару поєднували лише дружні почуття, а вже згодом молодята зрозуміли, що кохають одне одного, тож у січні 2020-го пара заручилася. Наель і далі займається конкуром і навіть виступав на Токійській олімпіаді, а от Дженніфер вирішила присвятити себе медицині.


Що цікаво, пан Нассара родом із Чикаго (де його родина займається бізнесом), проте має єгипетське коріння і є мусульманином. Відповідно, весілля проходило минулої п’ятниці за мусульманським обрядом, а вже в суботу — за світськими традиціями.

 

На флористику, весільні букети, музичний супровід, сам бенкет було витрачено два мільйони доларів, але це для батька-мільярдера нареченої — просто дріб’язок.

 

Плаття Дженніфер замовляла у відомої «кравчині» Віри Вонг. Його зшили з італійського тюлю та французького мережива, хоча на позір воно мало дуже скромний вигляд, що додавало особливого шарму нареченій.