Смерть народного депутата Антона Полякова: серед версій — отруєння метадоном

12.10.2021

У Чернігові у вихідні попрощалися з народним депутатом України 33-річним Антоном Поляковим, який раптово помер 8 жовтня в Києві.

 

Йому стало зле в таксі у Дніпровському районі столиці. Чоловіка реанімували лікарі «швидкої», але, на жаль, пізніше вони констатували смерть.


Після того як поліція повідомила, що розглядає дві версії смерті народного депутата — це хронічне захворювання або отруєння невідомою речовиною, речник МВС Артем Шевченко уточнив, що в організмі нардепа виявили ще й метадон.


«Судово-медичні експерти повідомили слідству, що в організмі загиблого 8 жовтня, крім невеликої дози алкоголю, є ще й метадон», — заявив пан Шевченко в ефірі одного з телеканалів.

 

І додав, що після глибоких досліджень стане відомо, який саме метадон, коли він потрапив в організм, як це могло вплинути на смерть молодої людини.


«Версії дві: або був злочинний характер смерті, або ні. Або він сам вжив препарат, який, можливо, став причиною смерті, або його отруїли. Іншого не може бути», — зазначив Артем Шевченко.


Наразі триває слідство, у цій справі, кажуть у поліції, затриманих поки немає.