«Виплавлений» з розлучення: Адель після шести років перерви випускає новий альбом «30»

12.10.2021
«Виплавлений» з розлучення: Адель після шести років перерви випускає новий альбом «30»

Адель

Творчі натури — люди вразливі, з тонкою психічною структурою, і найменший стрес може занурити їх у депресію.

 

Таким випробуванням для британської співачки Адель стало непросте розлучення з батьком свого єдиного, поки що, сина, після якого їй було не до пісень.

 

Знадобилися роки, щоб залікувати завдану колишнім чоловіком підступну рану, проте жінка знайшла в собі сили віднайти душевну рівновагу, схуднути на десятки кілограмів (!), вибудувати по-новому своє тіло і своє життя та, що найголовніше, повернутися до творчості.

 

Можливо, тригером для цього стали нові стосунки співачки з темношкірим спортивним агентом Річем Полом, з яким вона вперше з’явилася на людях улітку цього року (на весіллі свого друга — гравця НБА Ентоні Девіса).

 

Та не це головне, суть у результаті — альбом «30» готується до прем’єри, по всіх великих містах світу висять бігборди з його обкладинкою, а вже 15 жовтня любителі творчості Аделі почують нову пісню з нього.

 

33-річна співачка фактично «виплавила» його зі свого розлучення, адже, за її словами, «це самознищення, потім саморефлексія, а вже після цього — своєрідна спокута самої себе».


Наразі ж, у переддень презентації альбому, Адель знялася у фотосесії для журналу Vogue, причому для британського та американського видань.

 

На знімках співачка постає у розкішних образах — розкішна діва з пишним волоссям, упевнена в собі та своїй довершеності. Така фотосесія — чудова реклама, адже, дивлячись на цю красуню, хочеться послухати її не менш чарівний голос і те, що вона розповість нам про свої роки мовчання.