Деніз Річардс подала позов на Чарлі Шина за несплату аліментів на доньок: суд пристав на бік актора

08.10.2021
Деніз Річардс подала позов на Чарлі Шина за несплату аліментів на доньок: суд пристав на бік актора

Деніз Річардс.

У зірки «Двох з половиною чоловіків» Чарлі Шина було доволі активне й хаотичне статеве життя (що, зрештою, стало причиною його захворювання — актор ВІЛ-позитивний), окрім трьох офіційних шлюбів.

 

У Шина п’ятеро дітей, причому дві доньки-юнки від актриси Деніз Річардс (вона була «подружкою» Джеймса Бонда у фільмі «І цілого світу замало») — 16-річна Лола та 17-річна Сем — нібито постійно проживають із батьком, що, власне, і стало каменем спотикання в суді, куди Деніз звернулася.

 

Річ у тім, як ідеться у позовній заяві, що Чарлі не виконує свого священного обов’язку батька — не сплачує аліменти. Проте, за його словами, доньки живуть разом з ним, тож виплачувати матеріальне утримання актор не вважає за потрібне.

 

У свою чергу, Деніз стверджує, що дівчата живуть із нею, і лише коли вона перебуває на зйомках — переїжджають до батька.


Суд розглянув справу і виніс вердикт: зменшити суму аліментів... до нуля доларів, оскільки всі витрати з утримання доньок несе батько. 50-річна актриса була просто обурена таким рішенням і заявила, що Чарлі маніпулює як судом, так і власними доньками.

 

Пані Річардс стверджує, що бажає своїм донькам тільки всього найкращого, а от Шин маніпулює ними, використовуючи пубертатний вік дівчат і їхній бунтівний характер.

 

Особливо засмутило жінку відео в тік-тоці, в якому Сем розповіла, що почувалася огидно в тому «пекельному домі» (тобто у матері. — Ред.), а от у батька вона ніби ожила. Звісно, Деніз засмутила не втрата аліментів, а слова власної дитини, чути які дуже сумно, тим паче що жодна мати не нашкодить своєму чаду.