Королівська краса: на прем'єрі стрічки про Бонда герцогиня Кембриджська затьмарила навіть зірок шоубізу

05.10.2021
Королівська краса: на прем'єрі стрічки про Бонда герцогиня Кембриджська затьмарила навіть зірок шоубізу

Кейт Міддлтон.

У кожної родини є свої традиції, а в королівських тим паче.

 

У британської королівської сім’ї є їх чимало, а от відвідувати прем’єри фільмів про національного «героя» Джеймса Бонда — одна з улюблених.

 

Свого часу відвідувала ці кінопокази і сама королева Єлизавета, цього ж року вона делегувала цю місію сину Чарльзу з невісткою Камілою.

 

Та найбільша увага на прем’єрі чергової бондіани  була прикута до герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон, і недарма.


Цьогорічна світська вечірка з демонстрацією 25-го фільму про Джеймса Бонда була особливою, адже через 15 років і 5 картин виконавець головного героя Деніел Крейг вирішив «піти у відставку», вважаючи, що зробив усе, що міг, для уславлення культового героя на екрані. Відповідно, на прем’єру зійшлося чимало британських аристократів та зірок шоубізнесу.

 

Королівський Альберт-хол у Лондоні перетворився на подіум модного дефіле, адже вищий світ продемонстрував найвишуканіше вбрання та найдорогоцінніші прикраси.

 

Зіркою ж вечірки по праву стала Кейт Міддлтон, яку після цього заходу всі одностайно визнали майбутньою королевою Британії: молода жінка була одягнена в сонцесяйну сукню-кейп своєї улюбленої дизайнерки Дженні Пекхем, прикрашену тисячами золотистих леліток, яку доповнювали золоті ж сережки однієї з пакистанських ювелірних фірм.

 

По-справжньому царський вигляд герцогині «вінчала» пишна висока зачіска. Кейт просто сяяла красою і свіжістю, які ніби відблискували на обличчі щасливого принца Вільяма, що гордо супроводжував свою дружину.

 

Жовта преса оцінила цей вихід роял-пари як нокаут їхнім непроголошеним суперникам — принцу Гаррі та Меган Маркл, перший вихід у світ яких у Нью-Йорку виявився повним провалом.