Ілон Маск знову парубкує: мільярдер розійшовся з канадською співачкою

28.09.2021
Ілон Маск знову парубкує: мільярдер розійшовся з канадською співачкою

Ілон Маск та співачка Граймс.

Яскраві особистості привертають до своєї персони увагу, а коли в цієї особистості ще й яскрава пара — тоді подвійну.

 

Ось і 33-річна канадська співачка Граймс (справжнє ім’я якої Клер Буше) та 50-річний винахідник, бізнесмен, авантюрник Ілон Маск укотре підірвали інтернет-простір новиною: пара після трирічних стосунків розлучається.

 

Насправді, за словами Ілона, він і далі любить Граймс, і вони продовжать бути друзями і спільно виховуватимуть сина з дивовижним ім’ям X AE A-12, якому лише рік.

 

Винахідник пояснює причину такого рішення надзвичайною зайнятістю обох, адже Маск постійно перебуває в Техасі, де зосереджене виробництво, або ж у поїздках за кордон, Граймс же в основному працює і живе в Лос-Анджелесі, тож спільного проживання у них не виходить.

 

Востаннє пару бачили на початку вересня на заході Met Gala, куди співачка прибула одна, а вже під час бенкету до неї приєднався Маск.


Нагадаємо, це вже не перші стосунки Ілона Маска, які завершилися розставанням. У 2000-му році бізнесмен одружився з канадською письменницею Джастін Уїлсон, згодом у них народився первісток, який помер через 10 тижнів.

 

У 2004 році у пари народилася двійня (довелося вдатися до штучного запліднення), а ще через два роки — трійня. Та батьківство не втримало Ілона від розлучення.

 

Потім Маск двічі одружувався з актрисою Талулою Райлі, зустрічався зі скандальною голлівудською зіркою Ембер Херд, а тепер ось і стосунки з Граймс підійшли до завершення. Мабуть, чергове захоплення надихає авантюрника Маска до нових звершень...