Енн Хетеуей, Алісса Мілано, Єва Лонгорія та інші підписали лист за сприяння вакцинації від COVID-19 у бідних країнах

24.09.2021
Енн Хетеуей, Алісса Мілано, Єва Лонгорія та інші підписали лист за сприяння вакцинації від COVID-19 у бідних країнах

Енн Хетеуей.

Інфекція COVID-19 уже другий рік бешкетує по всьо­му світу, незважаючи на економічний чи соціальний рівень країн, адже для неї немає перепон чи статусів.

 

Некомерційна організація CARE склала відозву, а відома модель (і вдова музиканта світового рівня Девіда Боуї) Іман виступила як глобальний адвокат із закликом до світових лідерів допомогти зупинити поширення COVID-19, надати допомогу бідним країнам у вигляді вакцин, щоб зупинити цю пошесть ХХІ сторіччя.

 

Цю відозву вже підписали понад 70 зірок світого рівня, серед яких Сіара, Річард Гір, Енн Хетеуей, Іман, Іскра Лоуренс, Єва Лонгорія, Алісса Мілано, Рейчел Зоуї, Джордана Брюстер та інші.

 

Звернення опублікували до засідання Глобального саміту Генеральної асамблеї ООН, який проводить президент США Джо Байден.


Зірки попрохали забезпечити 70% населення світу вакцинами до 2022 року, щоб зупинити пандемію. Також селебрітіз наполягають виділити матеріальну допомогу країнам третього світу, щоб зацікавити їх вакцинуватися і тим самим припинити поширення «зарази» планетою.

 

«На даний момент коронавірус є рукотворною пандемією байдужості», — йдеться у зверненні.

 

Тільки 2% населення у бідних країнах провакциновано, що турбує впливових людей, адже ніхто не може бути в безпеці, коли вірус поширюється, мутує, з’являються нові штами, які вбивають мільйони людей на всій планеті.


Та паралельно з цим є зірки-«антиваксери», що розповідають байки про шкідливість вакцин. Серед них і Нікі Мінаж, яка нещодавно написала на своїй сторінці в соцмережі, ніби друг її двоюрідного брата втратив потенцію через вакцину.

 

Жодних доказів, звісно, не було надано, але в коментарях розгорілися цілі баталії тих, хто «за» і «проти». Через це співачку навіть викликали на розмову до Білого дому, проте «хіба мама винувата, що дитина...» Ну, ви знаєте...