«Україна молода» — взірець патріотизму

21.09.2021

Шановна редакціє «України молодої»!

 

Сердечно вітаю вас із 30-річчям від дня заснування газети та з 30-річчям незалежності України.

 

Радію і дякую за достойне місце газети в інформаційному просторі нашої Батьківщини.


Читаю газету з дня її заснування, бо вона всесторонньо й об’єктивно висвітлює всі сторони життя у нашій країні та важливі події у зарубіжжі.

 

Автори публікацій занурюються у глибину існуючих проблем у розвитку в Україні економіки, політики, освіти, культури, медицини, спорту, військової справи. Газета інформує про воєнні дії найманців та військових підрозділів Росії проти Української армії.

 

«Україна молода» викриває брехливу пропаганду Кремля та його прагнення загарбати всю Україну. Гібридна війна Росії проти нашої держави та дії п’ятої колони в Україні гальмують процес формування громадського суспільства.

 

Газета публікує матеріали, що висвітлюють боротьбу українського народу за створення незалежної Української держави, про історичну спадщину нашого народу, культуру, науку, нашу армію, про непрості стосунки України з сусідами.

 

Улюблена газета сприяє вихованню молодих українців у патріотичному дусі і формує в них почуття гідності та справедливості, віри в перемогу над зовнішніми та внутрішніми ворогами.


Чекаю з нетерпінням виходу кожного свіжого номера «України молодої».


Бажаю кожному з вас міцного здоров’я, творчої наснаги й нових здобутків на ниві української журналістики.

 

Микола ШПІЛЬМАН, пенсіонер, 86 років
смт Івано-Франкове, Яворівський район, Івано-Франківська область