Лана дель Рей видалить всі свої акаунти у соцмережах

17.09.2021
Лана дель Рей видалить всі свої акаунти у соцмережах

Лана дель Рей.

Загадкова і незбагненна Лана дель Рей приковує до своєї особи увагу закритістю та маломовністю, а скоро прихильники її таланту і зовсім втратять канали інформації про улюблену співачку.

 

Відома виконавиця нещодавно заявила, що залишає всі соціальні мережі, тобто видаляє акаунти в них.

 

Лана повідомила у своєму відеозверненні, що її подальше життя вимагає більшої конфіденційності, адже вона хоче розвивати інші навички та інтереси.

 

«Я хочу подякувати вам за те, що продовжуєте бачити мене крізь музику. Зараз я хочу звузити своє оточення та продовжити працювати в інших напрямах», — повідомила співачка своїм поціновувачам.


А напередодні панна дель Рей зробила ще одну заяву: співачка зазначила, що в її заповіті є пункт, у якому прописана заборона випускати її пісні посмертно.

 

На це її підштовхнув вчинок співака Андерсона Пака, який розкритикував поширення пісень виконавців, які пішли з життя, а ще зробив собі тату з написом «Коли я помру, будь ласка, не випускайте моїх пісень...».


Твори Лани такі ж загадкові, химерні та містичні, як і вчинки, хоча молода жінка намагається не дуже афішувати своє життя. Та саме це й породжує купу чуток та навіть скандалів.

 

Так, співачку звинувачували в антифемінізмі, хоча вона зізнається, що їй це просто нецікаво, адже значно більший інтерес у неї викликає SpaceX чи Tesla, а також міжгалактичні можливості.

 

Та ще більший скандал викликали нападки на Лану щодо расизму, оскільки на обкладинці чергового альбому виконавиці були лише білі жінки.

 

Та хай там як, Лана дель Рей і надалі викликає непідробний інтерес своєю романтичною натурою і ліричною музикою.