Лілі Коллінз вийшла заміж за режисера та сценариста Чарлі Макдауелла

10.09.2021
Лілі Коллінз вийшла заміж за режисера та сценариста Чарлі Макдауелла

Лілі Коллінз із нареченим.

Зігравши в серіалі «Емілі в Парижі», а згодом в оскароносному фільмі «Манк», британська актриса Лілі Коллінз прокинулася голлівудською зіркою.

 

Зрештою, дівчині самими небесами судилося було у світлі софітів та прожекторів, адже вона народилася в сім’ї легендарного музиканта і вокаліста рокгурту Genesis, багаторазового номінанта на «Оскара» і володаря премії «Греммі» Філа Коллінза.

 

Та ще більшої уваги до власної персони та галасу наробило весілля 32-річної зірки, яка днями вийшла заміж за 38-річного режисера та сценариста Чарлі Макдауелла.

 

Що цікаво, і наречена, і наречений уперше стали на весільний рушничок, хоча, звісно, обоє до цього мали серйозні стосунки з колегами по цеху. Так, Чарлі зустрічався з такими зірками, як Емілія Кларк та Руні Мара.

 

А Лілі свого часу мала стосунки з Джеймі Кемпбеллом Бауером та Крісом Евансом. Та все це тепер у минулому, адже Лілі та Чарлі тепер — подружня пара.


Весілля зірок пройшло в досить екзотичному місці — поблизу мальовничих термальних джерел у штаті Колорадо, про що свідчать яскраві світлини на тлі водоспадів.

 

Наречена була в розкішному платті від Ральфа Лорена, фасон якого розробили спеціально для панни Коллінз: приталену сукню, що підкреслювала бездоганну фігуру дівчини, з мереживними довгими рукавами доповнювала така ж мереживна фата-каптур.


Та найголовнішими в церемонії були клятви молодят. Так, Чарлі сказав, що одружився на найщедрішій і найкрасивішій жінці, яку зустрічав у своєму житті (слова про щедрість якось дивно звучать з уст чоловіка, чи не так?).

 

А от Лілі щиро зізналася, що ніколи не бажала бути кимось більшим, ніж просто дружиною Чарлі, належати тільки йому, що любить його більше, ніж можна уявити.