Ми з тобою не пара: Меган Фокс порвала стосунки з коханим-«неформалом»

17.08.2021
Ми з тобою не пара: Меган Фокс порвала стосунки з коханим-«неформалом»

Меган Фокс.

Ще не пройшло й року, як зразкова голлівудська пара — зірка «Трансформерів» Меган Фокс та зірка «Беверлі Хіллз» Браян Остін Грін — після 10 років щасливого подружнього життя розлучилися.

 

До того ж пара виховувала трьох дітей, для яких цей розрив також був травматичним.

 

Після старшого за себе на 13 років Браяна Меган закрутила роман з молодшим на 4 роки музикантом Колсоном Бейкером.

 

Ця парочка виглядала досить чудернацьки, адже Фокс завжди виглядає, ніби щойно з обкладинки «глянцю», на відміну від свого нового бойфренда — всього в татуюваннях, із нечесаним чубом.

 

Проте, як кажуть, любов зла... Меган навіть устигла знятися в музичному кліпі коханого, проте...


Нещодавно пройшла чутка, ніби актриса порвала стосунки зі своїм коханим-«неформалом». Цей висновок прихильники Меган зробили з того, що вона «відписалася» від Колсона в своєму інстаграмі, а це завсідники цієї соцмережі розцінили не інакше, як розрив.

 

Приховати від них деталі свого приватного життя зірці не вдалося, адже кожен її крок, кожну подію вони відслідковують за її ж постами в інстаграмі.

 

А ось останнім часом, помітили фанати Меган, на всіх світських чи професійних заходах вона стала з’являтися одна, та й на відпочинок полетіла також одна.

 

Сама ж актриса поки не коментує свою дивну поведінку, проте «знавці» вже вказали причину розриву актриси й музиканта: пані Фокс занадто багато приділяє уваги своїй зовнішності, завжди доглянута й одягнена, мов ікона стилю, а от її недавній ще партнер мало того, що нечупара, так іще й поголив собі голову. Ну куди з таким на люди?