Сексуальна наруга в дитинстві, блискавка, інсульт: Шерон Стоун випустила автобіографічну книжку

10.08.2021
Сексуальна наруга в дитинстві, блискавка, інсульт: Шерон Стоун випустила автобіографічну книжку

Шерон Стоун.

Усі сприймають голлівудську зірку Шерон Стоун як секс-символ, проте мало хто здогадується, що серед акторок і акторів жінка має найвищий коефіцієнт IQ — 154 (як у Ейнштейна), в 15 років дівчина вступила в Пенсильванський університет.

 

А нещодавно вона написала автобіографічну книжку, в якій описує не своє становлення як актриси, а переважно життя провінційної дівчини.

 

Актриса народилася в маленькому містечку Мідвілл, штат Пенсильванія, тому й описала в автобіографії пересічні сторінки своєї юності. Зірка зізнається, що жила звичайним повсякденним життям, як і тисячі її земляків, за винятком того, що згодом стала актрисою.


Життя підносило Шерон лимони, але гумор і тверезе ставлення до речей дозволило їй «переробити» їх на смачний лимонад.

 

Так, жінка описує, як кілька разів була на межі смерті: перший раз — упавши з коня і сильно травмувавши шию, другий — дивом вижила, коли в неї влучила блискавка.

 

Та найстрашніше було попереду, коли після перенесеного інсульту їй зробили складну операцію на голові, після чого вона заново вчилася розмовляти.


Проте найгірше в житті актриси — це сексуальне насильство. Спочатку цьому піддавав її рідний дідусь по материній лінії, з яким вони жили під одним дахом.

 

Згодом продюсери фільмів, у яких знімалася актриса, просили її переспати з виконавцями головних ролей, щоб відчути хімію почуттів.

 

«Я вважала, вони самі можуть зайнятися з ними сексом, залишивши мене в стороні. Моєю роботою була гра», — розповідає в книжці Шерон, з іронією зазначаючи, що через це її вважали «складною».


Узагалі порозумітися зі світом, з рідними, а також із собою актрисі, а тепер iще й письменниці, допомогла психотерапія.