А «Чорна вдова» — проти. Через що Скарлетт Йоханссон судиться з «Діснеєм»

03.08.2021
А «Чорна вдова» — проти. Через що Скарлетт Йоханссон судиться з «Діснеєм»

Скарлетт Йоханссон.

Нещодавно на екрани кінотеатрів усього світу вийшла пригодницька стрічка «Чорна вдова» зі Скарлетт Йоханссон у головній ролі, яку вона виконує вже багато років.

 

Фільм випустив кіновсесвіт Marvel, а продюсером виступила сама актриса.

 

Саме це і стало причиною судового позову до стрімінгу «Дісней+», адже, за умовами, картина мала вийти лише на широкий екран, але, в порушення домовленостей, «Чорну вдову» паралельно запустили і на стрімінгу.

 

Унаслідок цього продюсер, а саме Йоханссон, зазнала збитків, адже вже після першого тижня переглядів фільму в кінотеатрах відвідування стрімко впало і прибутки від проєкту не виправдали її сподівань.

 

Насправді ж на сьогодні супергеройська сага про Наташу Романову (що і є «Чорною вдовою», яку Йоханссон зіграла востаннє) вже зібрала понад 320 мільйонів при бюджеті в 200 млн.


Та компанія «Дісней» теж не в тім’я бита, тож відповіла актрисі-продюсеру, що вона вже отримала за роль 20 млн доларів, крім відрахувань за збори в прокаті.

 

А ще — звинуватила актрису в безсердечності, адже, за стрімкого зростання захворюваності на ковід у США, відвідування кінотеатрів прирекло б співвітчизників Скарлетт до високого ризику заразитися цією підступною хворобою.

 

До того ж перегляд фільму на стрімінгу, навпаки, підвищить збори, адже глядачі остерігаються відвідувати місця великого скупчення людей, тож залюбки дивитимуться стрічку вдома, в зручній для них обстановці.