І нехай не чемпіони: Адель подякувала британським футболістам за гру на Євро-2020

16.07.2021
І нехай не чемпіони: Адель подякувала британським футболістам за гру на Євро-2020

Адель.

У напруженій боротьбі зі збірною Італії британська команда по пенальті програла суперникам у себе вдома.

 

Важко передати настрій англійців після такої поразки. Та все ж таки було чимало людей, які знайшли слова, аби підбадьорити співвітчизників у цей драматичний період, коли перемога була такою близькою, але фортуна відвернулася від них. Серед них —  і принц Великої Британії Вільям.


Також відома не лише в себе на батьківщині — в Британії, а й по всьому світу співачка Адель у футболці вітчизняної збірної підтримала національну збірну Туманного Альбіону.

 

Вона висловила їм слова подяки у своєму інстаграмі за видовищну гру, а також зауважила, що футболісти зробили неймовірне — вони згуртували країну і подарували британцям надзвичайні емоції та враження впродовж усього Євро-2020.

 

Зірка також зазначила, що гравці зробили британців гордими за свій футбол. Вони привезли гру на батьківщину і зібрали всіх разом.


Проте варто зауважити, що не всі жителі Британських островів погоджуються зі співачкою.

 

Відразу після завершення турніру невдоволені фанати збірної Англії почали бешкетувати на вулицях Лондона, висловлюючи своє невдоволення і викрикуючи расистські гасла (нагадаємо, саме темношкірі футболісти Маркус Решфорд, Джейдон Санчо і Букайо Сака не змогли забити пенальті, що й стало фатальним фактором у програші).