Спекотне літо, спекотна любов: камінгаут Melovin’а на Atlas Weekend «підірвав» Інтернет

09.07.2021
Спекотне літо, спекотна любов: камінгаут Melovin’а на Atlas Weekend «підірвав» Інтернет

Melovin.

Виявляється, Україна не така вже й вільна країна, а до Європи нам ще йти і йти.

 

Це вкотре показало керівництво музичного канала М1, яке вирізало з трансляції фестивалю Atlas Weekend, що проходить у Києві з 5 липня, момент, де український співак Melovin (він же Костянтин Бочаров) пристрасно цілує парубка.

 

Саме таким чином хлопець хотів показати свою сутність, вчинив так званий камінгаут (хоча перед тим Костя поцілував дівчину, модель Маргариту Верховцеву, тим самим демонструючи свою бісексуальність).

 

Крім того, також на каналі YouTube в інтернеті не завантажують відео з виступом співака (згодом воно з’явилося, але без поцілунків).

 

Виконавець вважає, що все це через те, «що я показав свою сутність».

 

«Для мене не має значення колір, віра чи стать, адже любити потрібно людину, тіло, душу...» — написав Melovin на своїй сторінці у фейсбуці.


Ця подія збурила українську інтернетспільноту, яка тут-таки відгукнулася коментарями на підтримку хлопця.

 

Так, відома співачка Злата Огнєвич написала: «Мел, я тебе підтримую! Свобода бути собою — найбільша цінність! Люблю за сміливість!».

 

Також слова підтримки висловила й популярна співачка Аліна Паш, зазначивши, що співак вчинив дуже сміливо.

 

На офіційному інстаграм-акаунті Atlas Weekend виклали фоторепортаж із фестивалю і навіть стримано прокоментували сам факт поцілунку: «Wow, це було спекотно!», проте провокативне фото не виставили.


Що ж, або народжуються вільними, або відчуття свободи виховують. Співак прокоментував це таким чином: «Невже боротьба за свої права і свободи повинна мати цензуру? Якщо ні, то я, безумовно, підтримую вас. А якщо так, то я не впевнений, що хочу існувати в такому майбутньому України».