З корабля на бал: як український актор Анатолій Панченко підкорює західний кіноринок

30.06.2021
З корабля на бал: як український актор Анатолій Панченко підкорює західний кіноринок

Анатолій Панченко.

Здається, наші актори здійснюють значну експансію на західні телестудії.

 

Так, скажімо, нещодавно в Україні закінчилася ча­стина зйомок французького фантастичного серіалу про космос «Інфініті», в якому головну роль грає український актор Анатолій Панченко, який уже знімався у французькому серіалі, що вже встиг стати культовим, — «Бюро легенд». Цей серіал також частково знімали в Україні, і він має досить високий рейтинг переглядів.


Анатолій не одразу вийшов на акторську стезю. Спочатку уро­дженець Донецька вимушений був у 2014-му покинути свою малу Батьківщину, переїхати в Київ та продовжити навчання в політехнічному університеті.

 

Згодом парубок вирішив «скуштувати» романтики і вирушив працювати на круїзних лайнерах. Потім було навчання акторської майстерності в Лос-Анджелесі, а далі — в Нью-Йоркській кіноакадемії, ну а потім — робота на відомих кіностудіях.


Частину серіалу «Інфініті» ще в березні відзняли в Україні, тепер зйомки проходять на казахстанському полігоні Байконур, а згодом продовжать у Парижі.

 

Режисером трилера став Тьєррі Пуаро, який працював над серіалом Black Spot на Netflix, а оператором-постановником — Крістоф Нуєнс, який зняв високорейтинговий пригодницький серіал «Люпен» про так званого французького Робін Гуда, також від компанії Netflix.


Для 28-річного Анатолія Панченка робота на такій знаній у світі кіностудії, як французька CANAL+, — це вже визнання, а головна роль у фільмі цієї кінокомпанії — ще й неабиякий успіх, тож побажаємо йому досягнень на цій ниві.