Славнозвісний «Джокер» Хоакін Фенікс повернувся на знімальний майданчик

23.06.2021
Славнозвісний «Джокер» Хоакін Фенікс повернувся на знімальний майданчик

Хоакін Фенікс.

Після тріумфального виходу на екрани фільму «Джокер», за який Хоакін Фенікс отримав «Оскар», про актора якось нічого не було чути.

 

Подейкують, він повністю занурився у сімейне життя, адже після трьох років стосунків з актрисою Руні Мара пара в 2019 році заручилася, а вже наступного року в них народився первісток, якого назвали в честь покійного брата Фенікса Рівером. Та й Руні востаннє знялася ще в 2018-му у фільмі «Марія Магдалина».

 

Сьогодні заручені зайняті у різних проєктах: Мара залучена у зйомки стрічки «Жінки говорять» Сари Поллі, а Фенікс знімається в «Бульварі розчарування», а також зіграє Наполеона у стрічці «Ранець» славнозвісного Рідлі Скотта.


Проте ходять чутки, що пара зіграє головні ролі у фільмі Лінн Ремзі «Полярна зірка». «Він найкращий, — захоплено говорить про свого партнера по фільму і по житті Руні. — Неможливо не надихнутися, якщо працюєте з Феніксом на одному майданчику».


Та й про самого Хоакіна можна знімати фільм, адже в його біографії вистачить екзотики, щоб зацікавити глядачів.

 

Народився майбутній актор у Пуерто-Ріко, куди батьків занесла місіонерська доля, адже вони належали до секти «Діти Бога» і їздили Південною Америкою, агітуючи вступати в лави цього релігійного угруповання.

 

Згодом батькам вдалося відійти від цієї місіонерської діяльності, проте від того життя дещо залишилося з Хоакіном назавжди — він затятий вегетаріанець і не їсть навіть риби.

 

При зрості 173 см важить усього 70 кг, проте для зйомок у «Джокері» актор схуд іще на 24 кг! Маючи купу кінематографічних нагород, актор веде досить скромний і закритий спосіб життя.