Знову пара? Джей Ло і Бена Аффлека підловили за поцілунком

18.06.2021
Знову пара? Джей Ло і Бена Аффлека підловили за поцілунком

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес.

Двічі в одну річку не ввійдеш, каже відома приказка.

 

Але голлівудські актори Дженніфер Лопес і Бен Аффлек, схоже, зважилися саме на це.

 

Днями папараці заскочили їх під час вечері у відомому ресторані Лос-Анжелеса і навіть зняли на відео, як пара цілувалася. Причому йдеться не про дружній «чмок» у щічку, а довгий пристрасний поцілунок «по-дорослому».

 

Подейкують, що це була вечірка з нагоди п’ятдесятиріччя сестри Дженніфер Лопес. І там зібралася вся родина — мама співачки і діти — дочка Еммі та син Максиміліан. Тож схоже, що актори знову разом!


Майже 20 років тому Джей Ло і Бен Аффлек були однією з найкрасивіших пар Голлівуду. У 2002-му вони навіть оголосили про заручини, проте до весілля справа так і не дійшла. Через два роки, в 2004-му, Лопес і Аффлек розійшлися. Джей невдовзі вийшла заміж за співака Марка Ентоні, від якого народила двох дітей.

 

Проте й цей шлюб не був вдалим, тож згодом вона закрутила роман із бейсболістом Алексом Родрігесом, із яким розірвала заручини зовсім недавно. Аффлек тим часом одружився з акторкою Дженніфер Гарнер, з якою народив троє дітей.

 

Проте сімейне життя не склалося: 2017 року пара оголосила про розлучення. Тепер 48-річний Аффлек нарешті може здійснити свою давню обіцянку і повести під вінець 51-річну Лопес. Гірко?!