Аня Тейлор-Джой зніметься в чорній комедії «Меню»

11.06.2021
Аня Тейлор-Джой зніметься в чорній комедії «Меню»

Аня Тейлор-Джой.

Молода, але дуже талановита й перспективна зірка фільму «Хід королеви» Аня Тейлор-Джой зніметься в чорній комедії «Меню».

 

Крім того, «батьки» фільму — режисер Марк Майлод (працював над деякими епізодами «Гри престолів», «Спадкоємцями», а також кримінальною драмою з Робіном Вільямом «Великий білий тягар») і сценаристи Уїлл Трейсі та Сет Рейс — повідомили пресі, що це буде... трилер. Комедія про кухню — зрозуміло, чорна комедія — там всяке буває, а от трилер — це вже інтригує.

 

Та ще більшого ажіотажу додає те, що одну з головних ролей виконуватиме суперталановитий британський актор Рейф Файнс: молодше покоління знає його за роллю Волад-де-Морта в Поттеріані, а ось середнє — за фільмом із купою «Оскарів» «Англійський пацієнт» чи драмою за романом Емілі Бронте «Грозовий перевал».


Події у стрічці відбуватимуться у світі ексцентричного кулінарного мистецтва. Молода сімейна пара вирушає на вечерю в ресторан з експериментальною кухнею. На них чекає оригінальна дегустація від відомого шеф-кухаря, роль якого й виконуватиме Рейф Файнс.

 

А ось молоду дружину гратиме Аня Тейлор-Джой. Що цікаво, у фільмі буде задіяна ще одна зірка кінематографа — Деніел Редкліфф, який зіграє самого себе.

 

Наразі з ним веде переговори студія Searchlight, яка й працюватиме над фільмом.