Програний суд? Не біда! Анджеліна Джолі у захваті від сюрпризів своїх дітей

09.06.2021
Програний суд? Не біда! Анджеліна Джолі у захваті від сюрпризів своїх дітей

Анджеліна Джолі.

Зіркова пара Анджеліна Джолі — Бред Пітт ось уже п’ять років ніяк не може розлучитися, тобто не просто розірвати шлюб, а «поділити» дітей.

 

Енджі вимагала в суді одноосібної опіки над трьома біологічними та трьома прийомними дітьми, Бред, у свою чергу, наполягав на сумісній опіці.

 

Та ось суд нарешті виніс остаточний вирок: ніякої одноосібності — обоє батьків мають однакові права проводити час зі своїми дітьми та піклуватися про них.

 

Звісно, Джолі, яка й була ініціатором розлучення, адже, з її слів, не була згодна з методами виховання чоловіка, роздратована таким рішенням суддів, а тому намагатиметься знову подати апеляцію.


Це суддівське рішення дещо зіпсувало настрій зірки напередодні її 46-річчя, проте діти вирішили підбадьорити маму і зробити сюрприз.

 

Який саме — інсайдери не розповідають, проте відомо, що всі шестеро брали участь у приготуванні святкової вечері для Енджі, і це стало приємною несподіванкою для неї.

 

Раніше актриса розповідала, що діти досить часто роблять їй сюрпризи. Останній — на День матері.

 

Вона зізналася, що їй подобається нічого не планувати і нічого не робити — все роблять діти, щоб потішити її. Енджі задоволена, що в цьому вони одностайні і це їх дуже згуртовує, що іноді доводить її до сліз.

 

«Діти підсміюються над тим, яка я сентиментальна і як легко мене розчулити», — зізнається актриса.