Жінка може все! У Києві пройде Міжнародний форум Business Woman 2021

04.06.2021

У п’ятницю в столиці, в приміщенні Торгово-промислової палати, відкриється Міжнародний форум Business Woman 2021.

 

Це вже п’ятий такий захід, який об’єднає навколо себе успішних жінок.

 

Серед гостей форуму можна буде побачити третього Президента України Віктора Ющенка, першу заступницю міністра закордонних справ Еміне Джапарову, президента Торгово-промислової палати України Геннадія Чижикова, а також народних депутатів, представників понад 15 дипломатичних установ, власниць успішного бізнесу в різних сферах.


Цьогоріч захід проходить під девізом «Жінка може все!».

 

«Форум Business Woman-2021 є тим майданчиком, на якому жінки діляться кращими практиками ведення бізнесу в світі та вирішенням глобальних викликів. Ми зберемо на форумі фахівців та жінок-лідерів із найрізноманітніших сфер, щоб за допомогою колективного розуму сформувати нову парадигму розвитку суспільства та реалізації жінок в умовах світу, що постійно змінюється», — ділиться організаторка заходу Ганна Крисюк.


Форум Business Woman 2021 проходитиме як офлайн, так і онлайн, тож загалом у ньому візьмуть участь більше двох тисяч жінок, повідомляють організатори, 300 осіб — це безпосередньо офлайн-учасниці. Загалом це будуть представниці 47 країн світу: Аргентини, Бельгії, Великої Британії, Канади, Куби, Молдови, Туреччини, Хорватії, Чехії, Чорногорії та інших.


Під час форуму найуспішніші жінки 2020 року, за версією журналу BusinessWoman, отримають нагороди. Нагородження лауреаток премії відбуватиметься в номінаціях: «Бізнес та економіка», «Політика та дипломатія», «Екологія», «Глобальні виклики» та «Інформаційний простір».

ДО РЕЧІ

У суботу, 5 червня, третій Президент України Віктор Ющенко презентує учасницям міжнародного закритого жіночого бізнес-клубу Business Woman Club та іншим запрошеним гостям власну колекцію українських рушників.

 

Це відбудеться у ще не представленому громадськості музеї, який реалізує також Віктор Андрійович. Серед запрошених гостей — посли та консули іноземних країн в Україні, власники бізнесу та інвестори як з України, так і з-за кордону.