Дженніфер Лопес не сумує: акторку запідозрили у романі одночасно з двома колишніми

01.06.2021
Дженніфер Лопес не сумує: акторку запідозрили у романі одночасно з двома колишніми

Дженніфер Лопес.

З кінця зими Дженніфер Лопес, яка останній рік інтригувала публіку то заручинами з відомим бейсболістом, то розставанням з ним, раптом підняла таку інформаційну хвилю, що жовта преса буквально захлинулася — ДжейЛо відновила стосунки з колишнім коханим!

 

Так-так, актриса знову почала зустрічатися з Беном Аффлеком, з яким колись мало не стала на рушничок.

 

Спочатку, наприкінці зими, Бен написав кілька листів подрузі, адже він, як і Дженніфер, опинився у складній ситуації, коли від нього пішла кохана — Ана де Армас, тож хто, як не він, міг найкраще зрозуміти жінку.

 

Згодом листування перейшло до особистих зустрічей, а там ЗМІ уже заговорили про романтичні стосунки, адже пара провела разом відпустку в Монтані, а потім, у квітні, продовжили відпочинок у будинку Лопес у Маямі.

 

Друзі (чи закохані) не ховалися від об’єктивів папараці, а навіть охоче й з приємністю позували перед ними, ніби підігріваючи інтерес до своїх стосунків. Преса активно роздмухувала ці новини, прогнозуючи, що Лопес—Аффлек складуть ідеальну пару. Проте...


Дженніфер Лопес не лише красива жінка, талановита співачка, а й чудова та мудра лицедійка, адже вміє постійно тримати в тонусі й підігрівати інтерес до власної персони, який уже не просто розгорівся, а яскраво палахкотить, — нещодавно актрису «зафіксували» на побаченні… з колишнім чоловіком Марком Ентоні в ресторані.

 

Парочка мило щебетала під час обіду, адже в них є про що поговорити — двоє спільних дітей.

 

Тепер «жовті» видання ламають голову над проблемою — тож із ким із колишніх у ДжейЛо роман?