На Кім Кардаш’ян подали позов - обслуга каже, зірка недоплачувала зарплату

28.05.2021
На Кім Кардаш’ян подали позов - обслуга каже, зірка недоплачувала зарплату

Кім Кардаш’ян.

Ще не встигли влягтися чутки, плітки й просто новини про розлучення зіркової пари — Кім Кардаш’ян та її чоловіка репера Каньє Уеста (а поговорити було про що, адже пара ділила понад два мільярди доларів!), — як нова неприємність спіткала шоувумен.

 

Тепер їй доведеться судитися з колишніми найманими працівниками, які обслуговували теледіву в її розкішному будинку (вартість якого, подейкують, сягає 60 млн доларів).

 

Обслуга висунула обвинувачення, ніби Кім затримувала їм зарплатню, а крім того — ще й недоплачувала 10% від заробленого, пояснюючи це тим, що нібито сама сплатить державі податки замість них. Згодом виявилося, що зірка обдурила не лише найманих працівників, а й державу, тобто податки так і не було сплачено.


Коли садівник Кардаш’ян спитав її, чи буде вона оплачувати понаднормові години і як бути з перервами на обід, жінка просто звільнила його без жодних пояснень.

 

16-річний хлопчина, який після занять у школі підробляв у зірки, скаржився, що та змушувала його працювати більше, ніж це передбачено у законодавстві США щодо неповнолітніх, тобто більше 48 годин на тиждень.


Та багаті на те й багаті — за великі гроші вони наймають висококласних юристів та консультантів, щоб ті відстоювати їхні інтереси в судах.

 

Тож тепер представники пані Кардаш’ян заявляють, що Кім наймала працівників не сама, а через зовнішню службу обслуговування, а та, в свою чергу, підписувала угоду з персоналом.

 

Тому теледіва не несе жодної відповідальності, а всі претензії потрібно висувати службі найму. Як кажуть, і я — не я, і хата не моя...