Наомі Кемпбелл вперше стала матір’ю

21.05.2021
Наомі Кемпбелл вперше стала матір’ю

Наомі Кемпбелл.

Темношкіра модель 50-річна Наомі Кемпбелл вперше стала матір’ю, про що поспішила повідомити у своєму інстаграмі, виклавши фото, на якому ніжно тримає у своїх руках малесенькі ніжки.

 

Про своє бажання мати дітей модель говорила давно, проте, переступивши 40-річний рубіж, шанси жінки з кожним роком зменшувалися.

 

Проте ще в 2017-му Наомі в одному з інтерв’ю розповіла, що досягнення науки подарували їй надію мати дітей. Що ж, як кажуть, мрії збуваються, хоч пані Кемпбелл за весь цей період не спо­стерігали вагітною, та й сама вона ніде про це не повідомляла.


Відразу на цю новину в інстаграмі модельки посипався шквал привітань від селебріті. Серед них були, зокрема, і дизайнер Марк Джейкобс, і британський редактор Vogue Едвард Еннінфул (до речі, Кемпбелл стала першою темношкірою моделлю, яку надрукували на обкладинці цього журналу), й багато інших.


Нагадаємо, Наомі досі залишається успішною у своїй професійній кар’єрі, незважаючи на досить поважний, як для моделі, вік.

 

Екзотична зовнішність, бездоганна фігура і, звісно, харизма приваблюють до Чорної Перлини, як називають Наомі, не лише кутюр’є, редакторів модних журналів, споживачів цього продукту мас-медіа, а й чоловіків.

 

І хоча романів із представниками сильної статі у зірки подіумів було чимало, проте завести сім’ю жінці так і не вдалося.

 

Мабуть, сильний і досить складний характер не сприяв міцним стосункам із протилежною статтю, проте тепер моделі є куди направити всю свою нерозтрачену любов і ніжність.