Зірка «Ігор престолів» Наталі Дормер зізналася, що стала мамою

30.04.2021
Зірка «Ігор престолів» Наталі Дормер зізналася, що стала мамою

Наталі Дормер — зірка і мама.

Для багатьох уся ця історія з ковідом та пов’язаною з ним пандемією нічого доброго не принесла — чимало пар розлучилися, дехто втратив рідних, хтось перехворів, загалом усі були позбавлені можливості жити своїм «доковідним» життям. Але є й щасливчики, яким пандемія принесла й велике щастя батьківства.


Так сталося і з зіркою «Ігор престолів» 39-річною Наталі Дормер, яка «таємно» народила ще в січні донечку, але повідомила про це нещодавно.

 

Батьком дитини є 37-річний бойфренд актриси Девід Оукс, з яким Наталі познайомилася в 2019-му на сценах лондонських театрів, де обоє працювали.

 

Приховати свою вагітність Наталі допоміг карантин, під час якого легко було зберігати приватність, адже всі були обмежені в свободі пересування, відповідно, й робота папараці була дещо ускладнена.


«Це було найкращим моїм рішенням — завагітніти і народити дитину під час пандемії», — заявила актриса. І з суто англійським гумором додала: «Років через тридцять моя донька буде розповідати, що вона — дитя ковіду».


До слова, у квітні вперше став батьком і 40-річний Маколей Калкін, зірка культового фільму «Один удома».

 

В актора і його дружини, 33-річної акторки Бренди Сонг (у жінки поєднання таїландських коренів матері та рідкісної крові народу хмонг, до якого належить її батько) народився син Дакота, названий батьками в честь сестри Маколея, яка загинула в 2008 році.