У зірки «Бріджертонів» Фібі Дайневор роман із коміком

28.04.2021
У зірки «Бріджертонів» Фібі Дайневор роман із коміком

Фібі Дайневор.

Бува так, що після вдалої ролі на тебе звалюються не лише успіх, слава, гроші, а ще й повсюдна увага папараці, від яких не сховаєшся навіть у глухомані.

 

Звісно, назвати будь-яке містечко Великої Британії, хоч і віддалене від столиці, глухоманню важко з огляду на розміри самого острова, проте життя там далеке від того шаленого ритму, який задає мегаполіс.

 

Тож зірка серіалу «Бріджертони» Фібі Дайневор віддалилася від лондонської метушні, щоб набратися сил, наснаги перед новими зйомками у наступному сезоні серіалу, який уже полюбили мільйони глядачів по всьому світу, а ще — побути на самоті.

 

Та де там — «мисливці» тихого полювання з оптичними прицілами своїх фотоапаратів знайшли її й у Сток-он-Тренті, що неподалік Манчестера.

 

Та не просто знайшли, а «засвітили» її новий роман із коміком Пітом Девідсоном, з яким актриса ходила по продуктових магазинах, прогулювалася і, звісно ж (ну як без цього закоханим), обіймалася.

 

Парочці, з усього, було весело й приємно проводити час удвох, вони постійно жартували й сміялися.


Звістка про романтичні стосунки улюбленої актриси потішила її фанатів, проте й насторожила, адже її обранець — ще той серцеїд. Не так давно він упадав за донькою відомої топмоделі 90-х Сінді Кроуфорд — Кайєю Гербер, а перед тим мало не побрався зі співачкою Аріаною Гранде.

 

А ще американський «серійний бойфренд», як прозвали 27-річного Піта, крутив роман із актрисою Кейт Бекінсейл (зіркою «Перл Харбора»), яка на 20 років старша за нього. (І все це навіть не завдяки красивій зовнішності — Девідсон далеко не Аполлон).

 

Піт зізнається, що причина нетривалих стосунків із жінками криється в його психічній нестабільності, і навіть говорив, що йому б лягти в рехаб (клініка для реабілітації, зазвичай для наркозалежних. — Авт.).

 

Тож є причина турбуватися про Фібі та подальший розвиток її роману.