Джастін Бібер зніматиметься в «Друзях» як запрошена зірка

21.04.2021
Джастін Бібер зніматиметься в «Друзях» як запрошена зірка

Джастін Бібер.

Хай там що кажуть на рахунок того, що в одну річку двічі не ввійдеш, проте популярність серіалу «Друзі» як під час його виходу (з 1994 по 2004 роки) на екрани, так і в подальші роки, коли його неодноразово «крутили» на екранах, мабуть що всіх країн світу, була настільки великою, що й багато років після завершення зйомок його прихильники просто-таки марять продовженням історії про шістьох друзів.

 

Хтось виріс на цьому серіалі, у когось молодість пройшла паралельно з ним, та ось рік тому прокотилися чутки, що серіал вирішили продовжити.

 

Ну як продовжити — зняти одну серію, в якої навіть немає ще конкретного сценарію, а герої не будуть грати притаманні їм ролі. Але життя вносить свої корективи, і через пандемію знімальний процес доводилося неодноразово переносити.


Та ось в інфопростір просочилася новина, що канадський попспівак, улюбленець тінейджерів Джастін Бібер зіграє в «Друзях»: йому відвели так звану роль гест-стар, тобто запрошеної зірки (досить поширений прийом, щоб привабити якомога більше глядачів).

 

Але найцікавіше, в якому образі постане перед нами зірка естради. Джастін зізнався, що дуже любив серіал «Друзі», хоча йому було всього лишень 10 років, коли завершилися зйомки серіалу.

 

Коли ж йому запропонували знятися в продовженні, то співаку було абсолютно байдуже, що і як доведеться грати. І ось красунчик Бібер зіграє... картоплину.

 

Точніше, це буде алюзія на головного героя серіалу — Росса Геллера, який в одній із серій восьмого сезону одягнув на Хелловін безглуздий костюм Спудніка — космічної картопляної бульбочки, а його друзі не відразу зрозуміли, що це за почвара, і довго зловтішалися над ним.

 

Проте Біберу не страшні кпини — от що значить магічна сила мистецтва!