Ембер Херд брехала? З’явилося відео, що заперечує провину Джонні Деппа

20.04.2021
Ембер Херд брехала? З’явилося відео, що заперечує провину  Джонні Деппа

Домашня «насильниця» Ембер Херд відома завдяки фільму "Аквамен".

Ще класик сказав, що всі щасливі сім’ї щасливі однаково, а кожна нещаслива сім’я нещасна по-своєму.

 

І тут немає і не може бути винятків, адже людські закони поширюються і на еліту, і на пересічних обивателів.

 

Не стала винятком і подружня пара голлівудських зірок Джонні Депп — Ембер Херд. Спочатку всі захоплювалися красою і талантами цієї парочки.

 

Та ідилія якось дуже швидко закінчилася, адже подружнє щастя тривало якихось півтора року, та й то, судячи зі звинувачень Ембер у сімейному насильстві з боку «Джека Горобця», закрадалися сумніви, чи була ця ідилія насправді.

 

Крім того, пані Херд обвинувачувала чоловіка також і в зловживанні алкоголем та наркотиками, під дією чого він і чинив насильство.

 

Суди тривали роками, починаючи з 2017-го, коли пара розійшлася з ініціативи колишньої дружини Деппа, та згодом актор також почав шукати шляхи захисту своєї честі та гідності, адже у зв’язку зі звинуваченнями в насильстві над дружиною його перестали запрошувати на зйомки, він зазнавав чималих втрат.

 

Що цікаво, на бік Джонні Деппа в судах стали його подруга Вайнона Райдер та колишня дружина Ванесса Параді.


Та ось нещодавно було оприлюднено відео з камер поліцейських, які прибули на виклик до квартири пари в Лос-Анджелесі в 2016-му.

 

За словами Ембер, яка викликала поліцію, між нею та Джонні виникла сварка, що завершилася насильством з його боку — нібито він кинув у неї телефон та розгромив кухню. Проте з відео, яке оприлюднили стражі порядку, не видно жодних слідів погрому в пентхаусі подружжя, де вони на той час мешкали.

 

На виклик тоді прибуло четверо полісменів і двоє з них днями підтвердили, що обстежили тоді квартиру, але ні слідів руйнувань чи пошко­джень предметів не побачили, та й жінка не зазнала насильства. Тож це відео вкотре доводить брехливість свідчень Херд проти Деппа.