Лілі-Роуз Депп обганяє батька за зйомками в кіно

13.04.2021
Лілі-Роуз Депп обганяє батька за зйомками в кіно

Лілі-Роуз Депп.

Багато дітей знаменитостей так і залишаються, в кращому випадку, в тіні своїх зіркових батьків, дехто сходить на манівці, і тільки одиницям вдається вийти у світло софітів не через гучне ім’я, а завдяки праці, наполегливості і лише частково — генам.

 

Лілі-Роуз Депп саме з таких зіркових дітей, які виросли серед знаменитостей, але не втратили індивідуальність, природний талант, прагнення досягнути й собі висот у якійсь царині мистецтва.


Дівчинка ще з підліткового віку стала, як і її мама — співачка й акторка Ванесса Параді, — музою Карла Лагерфельда, вже в 16 років вона дефілювала по подіумах, а також демонструвала своє личко капризулі на рекламних постерах будинку моди Коко Шанель.

 

А далі почалася й кінокар’єра, причому дівчина доволі впевнено трималася на знімальних майданчиках із такими зірками, як Наталі Портман, Гарі Олдмен, Армі Хаммер ну і, звісно ж, із власним батьком — Джонні Деппом.

 

І якщо в батька останнім часом із кар’єрою якось не складається через бурхливі судові процеси з колишньою дружиною, яка звинувачує його в сімейному насильстві, то в доньки все йде досить успішно.

 

Так, лише минулого місяця відбулася прем’єра фільму «Трафік», як уже наприкінці цього буде представлено нову картину — «Покоління Вояджер», а в наступному — комедію «Тиха ніч».


Днями журналісти поцікавилися у Лілі-Роуз, чи не планує вона найближчим часом знову знятися разом із батьком, на що дівчина досить ухильно відповіла: «Ніколи не кажи «ніколи». Але для мене це не найважливіше. Найперше мене приваблює персонаж, якого я маю зіграти, сама історія. А вже потім — все інше».