Біля Золотоноші на кільцевій розв’язці дорожники встановили сучасні ліхтарі

09.04.2021
Біля Золотоноші на кільцевій розв’язці дорожники встановили сучасні ліхтарі

Так тепер виглядає державний шлях біля Золотоноші. (Фото надане Службою автомобільних доріг Черкаської області.)

На Черкащині, біля міста Золотоноша, на капітально відремонтованій об’їзній дорозі встановили сучасне освітлення на двох кільцевих розв’язках.


Як повідомили «УМ» у Службі автомобільних доріг Черкаської області, нові 110 опор зовнішнього освітлення мають енергоощадні світильники на світлодіодах, які стійкі до перепадів температур, iз регулятором яскравості світла та тривалим терміном служби.


«Правильне освітлення доріг — це безпека пересування автотранспорту i людей у темну пору доби. Сучасне освітлення забезпечує необхідну яскравість, але не засліплює водіїв і не заважає руху транспорту», — наголошують дорожники.


За їхніми словами, на цій ділянці дороги державного значення також збільшили ширину смуг руху, розширили та облаштували узбіччя, уклали верхній шар щебнево-мастичного асфальтобетону, встановили бар’єрне огородження, дорожні знаки, нанесли дорожню розмітку, облаштували зупинки для громадського транспорту.


До речі, торік команда Групи Автострада відновила понад 30 кілометрів ділянки цієї дороги у Золотоніському районі Черкащини.

 

Також її працівники влаштували обхід міста Золотоноша, провели капітальний ремонт мосту через річку Супій та реконструювали шляхопровід через залізничну колію.