Помста принцеси: про Діану знімуть новий фільм

17.03.2021
Помста принцеси: про Діану знімуть новий фільм

Принцеса Діана.

Правду писав класик, що всі щасливі пари щасливі однаково, а нещасливі — нещасні по-своєму.

 

Здавалося, в цієї пари були всі підстави радіти життю — молоді, красиві, багаті, знамениті і, як здавалося більшості, — щасливі.

 

Проте принц Чарльз і принцеса Діана не були такими, як тепер здається, ніколи. Королева Сердець так ніколи й не стала королевою Англії, а підкоривши серця мільйонів людей по всій планеті, залишила лиш одне, але найбажаніше серце холодним — власного чоловіка.

 

Про скандальне для королівської родини інтерв’ю, в якому принцеса Діана розповіла про зради чоловіка, про нестерпне життя «утрьох» з розлучницею, за її словами, в Британії почали зйомки документального фільму, який планують до виходу цього-таки року. Назва стрічки говорить сама за себе — «Інтерв’ю Діани: пом­ста принцеси».


Здавалося б, після низки скандалів, пов’язаних останнім часом із сім’єю Віндзорів, ще один удар — то вже, як кажуть англійці, — «ту мач» (занадто). Та ось уже понад тридцять років ця тема тліє-тліє, проте ніяк не зотліє, тим паче що тепер уже підросли й продовжувачі справи матусі.

 

То молодший синок принцеси все ніяк не оговтається від втрати матері й розповідає чужим дядям і тьотям наліво й направо про травми дитинства, пов’язані з передчасною смертю матері.

 

А то вже й невістка покійної Діани підняла стяг, що випав із рук принцеси, щоб розповісти в не менш скандальному інтерв’ю, якою нещасною вона була в королівській родині, хоча її, на відміну від свекрухи, ніхто не зраджував.

 

Меган розповіла, що не хотіла жити, будучи вагітною, ніби знаючи (чи, може, копіюючи), що Діана думала про самогубство під час першої вагітності.


Згаданий фільм буде оснований не ли­ше на сумнозвісному інтерв’ю Діани, а й на свідченнях людей, що були дотичними до розлучення пари. Цікаво, чи будуть у «документалці» й роздуми з цього приводу принца Чарльза, адже йдеться й про його репутацію та й, зрештою, почуття?