Бронзова призерка Олімпійських ігор Анна Різатдінова провела збори для юних гімнасток

17.03.2021
Бронзова призерка Олімпійських ігор Анна Різатдінова провела збори для юних гімнасток

На черкаському уроці в олімпійської чемпіонки Анни Різатдінової. (Фото пресслужби Черкаської ОДА.)

У Черкасах, у спортивному комплексі «Манеж», бронзова призерка Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро з художньої гімнастики Анна Різатдінова провела збори для юних гімнасток.

 

На урок від чемпіонки зібралися спортсменки з усіх гімнастичних шкіл Шевченкового краю, майстри спорту та тренери.


Іменита спотсменка приїхала в місто на запрошення дружини голови Черкаської ОДА Олександра Скічка — Єлизавети Юрушевої — та ГО «Сила дівчат».

 

«Хотіла зробити в Черкасах щось корисне для дівчат і жінок. Тож спочатку Аня провела майстер-клас для маленьких і юних гімнасток. Я бачила захоплені очі дітей, наскільки важливо для них набиратися досвіду в кращих, як кожна дитина підходила по автограф до Ані, як її до останнього не відпускали», — поділилася в iнстаграмі Єлизавета Юрушева.


Опісля відбулося душевне публічне спілкування, де Анна розповіла про свій шлях до медалей і звань, поділилася своїм способом життя зараз і ще раз змусила задуматися про важливість спорту в житті кожного.


«Найближчим часом усі зібрані кошти ми передамо в Черкаський обласний центр дитячої онкології та гематології», — говорить дружина голови Черкаської ОДА.


Гімнастка Анна Різатдінова приємно вражена підготовкою спортивних гімнасток Черкащини. Вона зізналася, що свого часу на шляху до медалей її теж дуже надихали зустрічі з іменитими спортсменами.


До речі, такі благодійні зібрання на Черкащині планують проводити щомісяця. Наступні збори гімнасток заплановані в Умані.