А чи був третій?.. Дженніфер Лопес заперечує наявність розлучниці

16.03.2021
А чи був третій?.. Дженніфер Лопес заперечує наявність розлучниці

Дженніфер Лопес.

Рівно два роки тому щаслива Дженніфер Лопес похвалилася в інстаграмі перснем із величезним діамантом і повідомила про свої заручини з бейсболістом Алексом Родрігесом.

 

Потім були й інші, не менш романтичні, повідомлення, як пара проводить час разом зі своїми чотирма дітьми (у Джей Ло — двійня від Марка Ентоні, а в Алекса двоє доньок від попереднього шлюбу), відвідала інавгурацію Джо Байдена, на якій Лопес виконала гімн США, чи готується до майбутнього весілля.

 

Та нещодавно прозвучала   мов грім серед ясного неба новина, ніби пара розійшлася.


Для 51-річної Джей Ло майбутній шлюб мав би стати вже четвертим, тож втрачати шанс на сімейне щастя жінці не хотілося б.

 

Тому нещодавно пара виступила з ексклюзивною публічною заявою, що чутки про їхній розрив — лише чутки. Наразі вони обоє працюють над їхніми стосунками. Заручені стверджують, що ніякої третьої сторони в їхніх проблемах немає (йшлося про зраду Алекса), а важкі часи бувають в усіх закоханих пар.

 

Як Алекс та Дженніфер збираються налагоджувати свої стосунки, наразі невідомо, адже Джей Ло знімає фільм у Домініканській Республіці, а її коханий поки що залишається на самоті в Маямі.