Теорія, не підтверджена життям: Кейлі Куоко про життя після «Великого вибуху»

12.03.2021
Теорія, не підтверджена життям: Кейлі Куоко про життя після «Великого вибуху»

Кейлі Куоко.

Існує теорія, що актори часто стають заручниками однієї, хоч і дуже успішної, ролі.

 

Цього дуже боялася молода голлівудська актриса Кейлі Куоко, яка просто-таки прокинулася знаменитою після зйомок у суперпопулярному молодіжному (та й не тільки) серіалі «Теорія великого вибуху», який знімали впродовж 12 років.

 

Як зізнається сама актриса, такі умови, друзів та й, зрештою, гроші, які були в цьому серіалі, вона навряд чи ще колись отримає, але життя не може обмежитися лише одним проєктом, хоч і мегапопулярним.

 

Кейлі отримала низку телепремій та високі гонорари за роль Пенні, але життя продовжується.

 

Актриса з ностальгією згадує часи зйомок у «Теорії», проте надалі збирається зніматися «для себе», тобто всі наступні роботи будуть такими, якими будуть, хоч що б там говорив і хоч як би критикував її глядач.

 

Зрештою, новий мінісеріал «Бортпровідниця», який стартував наприкінці минулого року, показав досить високий рейтинг у глядачів та кінокритиків, тож наразі планується другий його сезон.


Зрештою, актрисі не звикати до нових експериментів, адже дівчина почала зніматися з... 8-місячного віку — спочатку була реклама дитячих іграшок, ну а далі вже проєкти в кіно.

 

Загалом Кейлі Куоко за свої 35 років знялася майже в 40 кіно- та телефільмах, а нещодавно актриса до сліз була розчулена новиною, що її номінували на «Золотий глобус» за роль у «Бортпровідниці».