Серце Авріл Лавін підкорив музикант Mod Sun

23.02.2021
Серце Авріл Лавін підкорив музикант Mod Sun

Авріл Лавін.

Щось давненько не було чути новин про канадську Дюймовочку Авріл Лавін.

 

Звісно, зіркова популярність має здатність до затухання, як у теорії хвиль, яку висунув один білоруський композитор.

 

Після небувалої популярності в 2014 році навіть заговорили про передчасну смерть співачки, адже вона ніде не з’являлася на публіці.

 

Проте все з’ясувалося після того, як поширилися чутки про невідому хворобу зірки. Спочатку казали, що це синдром хронічної втоми, адже співачка дуже багато гастролювала, та й чергове невдале заміжжя теж не додавало оптимізму Авріл.

 

Проте згодом з’ясувалося, що це була хвороба Лайма (що передається кліщами), яку за допомогою успішного лікування пані Лавін удалося побороти.


Нещодавно пройшли чутки, що серце 36-річної білявки вилікувало від депресії нове кохання, проте це були лишень чутки. А днями співачку, а за сумісництвом й актрису, зазнімкували на вході в ресторан у Малібу з музикантом Mod Sun.

 

Парочка йшла обійнявшись і, як свідчать фото, це не були дружні обійми. До того ж закоханих уже помічали на прогулянці по Малібу, а нещодавно закохані, як видно з усього, разом відсвяткували й День святого Валентина.


Нового обранця Авріл насправді звати Дерек Райян Сміт, а Mod Sun — сценічне ім’я. 33-річний парубок займається альтернативною музикою, працює в жанрі панк-року, репу та хіп-хопу, тож у них із Лавін є чимало спільного, адже співачка також любить експериментувати з музичними напрямами.


До слова, пані Лавін має не лише франко-канадське походження. Є свідчення, що її прадідусь родом з України, з Одеси, — він був білогвардійським офіцером і після революції 1917-го йому довелося емігрувати.