Звинуватили в розбещенні дітей: фільм «Аллен проти Ферроу» сколихнул Голлівуд

19.02.2021
Звинуватили в розбещенні дітей: фільм «Аллен проти Ферроу» сколихнул Голлівуд

Міа Ферроу — зірка 60-х.

Скандали продовжують підривати моральні підвалини творчого бомонду США.

 

Ще не вщухли обурливі відгуки про фільм «Покидаючи Неверленд», який розповів контроверсійну історію про Майкла Джексона і його нібито педофільні нахили, як на цей раз вибух емоцій стався через оголошену прем’єру 4-серійного документального фільму «Аллен проти Ферроу», який зняв той-таки американський телеканал НВО.

 

І цього разу також ітиметься про розбещення дітей. Тепер уже власних, тобто всиновлених.


Міа Ферроу — не тільки відома актриса, а й жінка, яка впродовж життя робила неабияку справу — надавала покинутим і обездоленим дітям другий шанс на щасливе життя.

 

Ще будучи дружиною нині відомого диригента Лос-Анджелеського філармонічного оркестру Андре Превена, Міа народила трьох синів, а потім разом із чоловіком удочерила трьох дівчаток із В’єтнаму та Кореї (у тому числі й Сун-І, про яку йтиметься далі).

 

Згодом пара розлучилася, а у пані Ферроу в 1980-му почався цивільний шлюб із відомим нью-йоркським режисером і актором Вуді Алленом, від якого вона народила спільного (і єдиного для Аллена рідного) сина. (До слова, вже після розлучення з Вуді Міа всиновить іще трьох дітей).

 

Та, проживши зі знаменитістю 12 років, актриса знаходить фото, на яких було знято оголеною та в непристойних позах їхню прийомну доньку Сун-І. Після скандалу Аллен разом із Сун-І йдуть геть, а через 5 років вони офіційно одружуються. Цей шлюб триває й досі, проте йдеться не про це.


Крім фото, які можна розцінити як розтління неповнолітньої, Міа Ферроу висунула в суді звинувачення проти Аллена у зґвалтуванні ще однієї прийомної доньки — Ділан. Тоді суд відхилив звинувачення щодо Вуді, проте, вийшовши у відставку, прокурор, який вів ту справу, сказав, що варто було запроторити Аллена за ґрати.


Невідомо, чи зачепить цей фільм бодай якісь душевні струни 85-річного безбожника Вуді Аллена (сам режисер постійно стверджує, що він атеїст), проте Міа Ферроу запевняє, що людина, яка не вміє дотримуватися вірності, здатна на будь-що.