У принцеси Євгенії народився первісток, а Меган Маркл чекає на другу дитину

17.02.2021
У принцеси Євгенії народився первісток, а Меган Маркл чекає на другу дитину

Принцеса Євгенія.

Нарешті це все ж таки сталося — герцог і герцогиня Сассекські чекають на другу дитину. Чому нарешті?

 

Бо всілякі там таблоїди і жовта преса тільки й писали та прогнозували, коли ж ця парочка «закріпить» свій союз другим дитям.

 

Восени минулого року Меган Маркл, яка так мріяла про приватність свого сімейного життя, публічно розповіла, що влітку втратила другу дитину.

 

Власне, дивує ця відкритість перед пресою, адже такий душевний біль не проходить за місяць-два і про таке інколи не можна й з близькими поговорити.

 

Ні про терміни вагітності, ні про обставини цієї сімейної драми місіс «Мекзіт» не розповіла, та тепер стає очевидним, що саме в ті дні вона вже знала про чергову вагітність.

 

Викликає подив тодішня удавана печаль жінки, яка вже знає, що знову вагітна. Чим викликана така поспішність із народженням другої дитини, теж не зрозуміло.

 

Наразі це буде вже десятий правнук (чи правнучка) королеви Єлизавети. Ні стать дитини не відома, ні приблизна дата народження, хоча, судячи з форм Меган Маркл, пологи відбудуться десь наприкінці весни.


Нещодавно королівська родина поповнилася ще одним нащадком — принцеса Євгенія народила в приватній клініці Портленд свого первістка.

 

Нагадаємо, весілля принцеси було зіпсоване звісткою Меган про те, що вона вагітна, адже вся увага була прикута не до нареченої, а до герцогині Сассекської.

 

До слова, й саме весілля Євгенії довелося переносити через весілля Гаррі та Меган. І хоча Євгенія з дитинства дуже близька з Гаррі, але цю образу проковтнути було важко, адже особа нареченої була затьмарена всюдисущою Меган. На цей раз голлівудська своячениця все ж витримала паузу і лише через тиждень після пологів Євгенії повідомила про своє «цікаве положення».